Arss Arquitectes

català  |  castellano  |  english

Inici  |   Filosofia  |   Projectes  |   Medis i comunicació  |   Serveis  |   Cursos  |   Qui som  |   Contacte

Arquitectura  |   Salut  |   Sostenibilitat

Feng Shui  ·  Geobiologia - Electromagnetisme  ·  Salut personal - Salut de l'habitat

« Tornar

Feng Shui

Cada dia hi ha més persones i professionals que tenen interès en viure, treballar i compartir d'una manera sana que els permeti descansar i que permeti treure el millor potencial que està en nosaltres. La possibilitat de viure i treballar compartint i intercanviant de forma harmònica permet una vida més plena i rica a nivell personal, familiar i de grup.

El Feng Shui neix de l'observació de la naturalesa, de les transformacions cícliques a través del temps i de l'estructura bàsica present en totes les formes naturals. D'aquesta observació es basen els càlculs geománticos que permeten determinar les tendències d'un espai, les seves potencialitats i punts febles. El Feng Shui aporta dades i genera accions que fan espais més harmònics amb l'Ésser humà i l'entorn.En aquest sentit, els estudis de Feng Shui Clàssic estan centrats sobre espais, naturals o constructius, públics o privats i empresarials. Tenint com a objectiu el aconseguir una òptima harmonització entre la persona, les seves potencialitats i l'espai que l'envolta.

Els mètodes utilitzats per a l'estudi de Feng Shui, provenen de l'anomenada Escola del Paisatge o "Tu Li", escola "Pa Chai" i de l'Escola Xuan Kong o "estrella voladora", la forma més clàssica, profunda i tradicional del Feng Shui.


Àudios de Feng Shui ARSS Arquitectes per Vicente Sant Joan


Entrevista a Vicente Sant Joan Antón, president de l'associació espanyola de Feng Shui
Programa especial sobre l'essència del Feng Shui amb Vicente Sant Joan Antón 2014.02.05 - Art & Consciència.ARSS ARQUITECTES I FENG SHUI CLÀSSIC


El Feng Shui Clàssic, aquell que ha estat mantingut viu en la tradició xinesa a través de la transmissió de mestre a deixeble, realitza l'anàlisi del que s'anomena: "Les Tres Esferes&ç; l'esfera terrestre, l'Esfera Humana i l'Esfera Celeste. Per a això, integra en el seu cos d'ensenyament, ciències i mètodes com la Geobiologia, la Geografia, la Medicina, la Biologia, la Física, les Matemàtiques, l'Astronomia ... A través de les diferents ciències observa, analitza i descobreix com és la relació que pot tenir un ésser humà amb l'entorn que l'envolta.

Després de centenars d'anys d'observació i estudi, el Feng Shui ha estat capaç d'establir els patrons d'interrelació fenomènica del món natural. Entén l'Ésser humà, entén a la Natura, i és capaç de crear vincles entre tots dos que potenciïn aspectes d'estabilitat, de salut, de prosperitat, de claredat mental, de consciència sensorial. Ajudant a les persones a desenvolupar la seva vida de la forma més òptima possible.

Quan el Feng Shui s'aplica a la construcció d'habitatges o espais arquitectònics, es dissenyen aquests de manera que la seva integració amb l'entorn sigui el més equilibrada possible. Creant cases que "nodreixin" als inquilins. Cases que aportin beneficis i ajudin a les persones que les habiten a assolir els seus objectius i aconseguir els seus somnis.

ARSS Arquitectes integra el Feng Shui Clàssic en tots els seus projectes, així com assessora despatxos d'arquitectura i enginyeria.

Beneficis de l'ús del Feng Shui Clàssic en habitatges:
En l'àmbit empresarial, el Feng Shui treballa entre altres coses amb el que avui es coneix com el Geocomercio, que aporta informació per a la presa de decisions de negoci recolzades en la variable espacial. Estudiant-se en quina situació geogràfica ubicar millor un local comercial per incrementar així les vendes, entitats financeres, empreses comercials, cadenes de distribució, xarxes d'agències, etc. ARSS Arquitectes, a més del Geocomercio, desenvolupa també l'estudi intern de l'empresa, Feng Shui Empresarial, que ajuda a descobrir maneres d'optimitzar l'activitat comercial i el rendiment empresarial amb un sistema propi d'auditoria.

Benefici de l'ús del Feng Shui Clàssic en empreses:També, quan el Feng Shui intervé en el disseny del local comercial o seu empresarial, intervé en la creació de noves empreses o realitza una anàlisi en empreses ja consolidades, es plantegen com a objectius:

Un bon estudi de Feng Shui Clàssic realitzat per un professional avalat i amb experiència, sempre és capaç de crear espais harmoniosos, on es potenciïn totes les qualitats personals i es millorin els recursos empresarials i de gestió comercial.

Vicente Sant Joan Antón President de l'Associació Espanyola de Feng Shui i Alicia Castán Masip, arquitecta especialitzada en Feng Shui Clàssic.

VOLS VIURE A UNA CASA SOSTENIBLE I SALUDABLE?
Vols un projecte eficient, respectuós amb el medi ambient i amb les persones?
CONTACTE AMB NOSALTRES

ARSS arquitectes – arss@arssarquitectes.eu – Girona - Barcelona | Tel. 637222658